Mottagningen

Tandläkare Margareta Lingefjärd

Varför heter kliniken “Pärlan”?

“En pärla för mig ger många positiva associationer, som även passar in på tänder och tandvård. Vitt, vackert, skimrande, värdefullt och hållbart. Vi hoppas leva upp till namnet i vår verksamhet. Om vi kan bli en pärla för våra patienters tandvård så har vi lyckats!”

–Margareta Lingefjärd (Margareta = grek. pärla)

Tandkliniken Pärlan finns på Wieselgrensplatsen 29

Sedan 1994 har tandläkare Margareta Lingefjärd drivit privatklinik på Wieselgrensplatsen. Under de senaste åren har flera tandläkare samt tandhygienist anslutet till personalen, mottagningen har byggts ut vilket gjort att vi idag kan erbjuda modern tandvård i fräscha och trivsamma lokaler.

“Sedan 1994 har Margareta Lingefjärd drivit privatklinik på Wieselgrensplatsen.”

Centralt på Hisingen

Wieselgrensplatsen ligger centralt på Hisingen, du tar dig enkelt hit med både spårvagn och buss. Dessutom finns det gott om parkeringsplatser i närheten. Mottagningen ligger en trappa upp: du går antingen upp via trappan utanpå byggnaden eller tar hiss om det behövs. Använd i sådant fall hissen i port nummer 27.

Tidbokning: 031-23 59 70

Boka tid online

Är du nöjd med Tandkliniken Pärlan?

Just nu kan du rekommendera en vän och få 200 kr i rabatt på nästa besök! Och inte nog med det, din vän får dessutom en välkomstpresent.

Fråga efter rekommendationstalongen i receptionen nästa gång du besöker oss!