Ett vackert leende ger ökat självförtroende och är ett tecken på god hälsa. Idag kan du få drömleendet hos oss!

Naturen har gett oss olika färger på tänderna och med tiden får vi missfärgningar av rökning, vin, kaffe, te och åldersförändringar. Allt detta kan du bleka bort och få ditt drömleende!

För att får ett bra blekningsresultat krävs att munnen är i gott skick, inga obehandlade hål, fyllningar ska vara fräscha, tandköttet friskt och ev. tandsten skall tas bort innan.

Vi bleker på kliniken och använder oss av Brilliant Smile. Tandblekning på klinik är perfekt för dig som vill se resultat snabbt utan att behöva göra något själv. Alla produkter från Brilliant Smile är EU-godkända och pH-neutrala så att du som kund kan känna dig helt trygg när du väljer denna metod.

Blekningen görs i omgångar där blekgelen appliceras på tänderna under ca 20 minuter x 3. Vi använder oss av plasmaljus som är det säkraste sättet på marknaden. Blekningen tar totalt 2 timmar.

Priset är 3500 kr.

Om det är längesedan du kontrollerade dina tänder görs en sedvanlig undersökning först, inkl 4 röntgenbilder, för att säkerställa att tänder och ev. fyllningar är i skick för blekningsbehandling. Kostnad för undersökning tillkommer då.

Välkommen!